viadrus motto
Proizvodi / O nama

O nama

Dugogodišnja tradicija naše kompanije seže u daleku 1888. Naše iskustvo u ljevačkoj industriji, zajedno s modernim tehnologijama, garantira pouzdanost, visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda VIADRUS brenda. Naša proizvodnja podliježe standardima EN ISO 9001 i ISO 14001. Kotlovi na kruta goriva od lijevanog željeza, plinski i uljni kotlovi sa izmjenjivačima topline od lijevanog željeza su osnovni proizvodi koje VIADRUS nudi.

Kotlovi na kruta goriva od lijevanog željeza služili su kao pouzdan izvor jeftinog grijanja nekoliko desetljeća gotovo svugdje u svijetu. Kotlovi na kruta goriva s automatskim upravljanjem predstavljaju moderan i ugodan način korištenja fosilnih goriva. VIADRUS brend također nudi kombinirane kotlove, kotlove na biomasu i kotlove koji zadovoljavaju stroge ekološke standarde. Izbor plinskih kotlova uključuje podne, zidne i visokoučinkovite kondenzacijske kotlove. OEM izmjenjivači topline i komercijalni odljevci od sivog lijeva, čelika otpornog na toplinu i trošenje, mjedi ili bronce, čine značajan dio naše proizvodnje.

Istovremeno, VIDADRUS je jedan od vodećih proizvođača radijatora od lijevanog željeza izrađenih u klasičnom, modernom ili retro dizajnu. VIADRUS je također proširio portfelj kotlova i radijatora tako što je dodao liniju novih proizvoda – peći na drva i peći na pelete.

VIADRUS kotlovi i radijatori su jedni od najbolje prodavanih proizvoda u industriji grijanja u Srednjoj Europi. Prodaju se u više od 40 zemalja diljem svijeta. Naš je cilj povećati broj tržišta na kojima smo prisutni. Vjerujemo da visoka kvaliteta izrade, dug vijek trajanja, povoljna cijena proizvoda i dobri komercijalni uvjeti mogu biti korisni za Vas i Vašu tvrtku.